Ταλιμπάν / Πακιστάν: Εκεχειρία για ένα μήνα ανακοίνωσαν οι Ταλιμπάν ... / Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.

Ταλιμπάν / Πακιστάν: Εκεχειρία για ένα μήνα ανακοίνωσαν οι Ταλιμπάν ... / Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής.

Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Ταλιμπάν: Ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ΗΠΑ για τερματισμό ...
Ταλιμπάν: Ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ΗΠΑ για τερματισμό ... from www.newsit.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ.

Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο).

Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο).

Ταλιμπάν: Εμείς ρίξαμε το αεροσκάφος στο Αφγανιστάν | in.gr
Ταλιμπάν: Εμείς ρίξαμε το αεροσκάφος στο Αφγανιστάν | in.gr from www.in.gr
Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ.

Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν.

Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Ταλιμπάν: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη συμφωνία με ...
Ταλιμπάν: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τη συμφωνία με ... from www.offsite.com.cy
Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

«πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό.